Blog Cik Siti

Tolong Saya!!

Assalamualaikum...

Kawan-kawan, help me please..... dah banyak kali dah saya cuba untuk buat ''threaded comment'', tp masih tak menjadi lagi...saya dah cuba buat tutorial macam blog Lyssa cakapkan tu..tapi masih tak menjadi...

Then, saya cuba buat edit html macam blog mari bina blog ajarkan, panjang lebar gituh, tp still tak menjadi...penat dah saya cuba ni..


Saya nak setting ''thread comment'', sebab senang nak reply komen kengkawan.. ada sesiapa tak sudi tolong saya?

SEKARANG SUDAH SETEL DAH !!!

Thanks sangat kepada dua orang insan ini yang sudi membantu saya:
  1. Aini Zakaria
  2. Cik Nur

20 Sedang Bercerita:

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Ermm..pelik juga kenapa setting baru ni susah nak menjadi..dah tnya lyssa...?mana tahu kalau2 lyssa boleh tolong.. :)

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Cik Nur: yerla..tq yer...(mood sedey)

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik Nur testing3

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@kak siti haa....kan dah jadi.. :)

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@kak sitimud hepy balik

Hanna Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Siti, nanti Siti pergi SETTING. pastu POSTS AND COMMENTS. then pilih EMBEDDED. (basically sama je macam Lyssa punya tuto tu.) Cuma Siti pergi pulak dekat OTHER (masih lagi pada setting tadi).Tengok dekat SITE FEED, ada ALLOW BLOG FEED kan? Okay now Siti pilih FULL. okay insyaAllah dah selesai masalah Siti. CUbalah =))

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Hannaok, TQ

aiN NaJwa Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

masalah dah selesaikan..?? baguslaaa...mule2 mmg susa nk komen tw..sekarang senang... =)

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@aiN NaJwayer ain...mujur laa...setel sudaa...cuma nak make-up sikit2 lg, nk bg blog ni nmpk kms & simple...

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

nur xde tolong apepun..
semuanya atas usaha siti sendiri.. :)

NUR Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Dapat belajar something sini.. Yeay..

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik Nur siti kan bnyk tanya nur kat fb...

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@NUR bagus laa, tp nak tau awk belaja dpt yg mna satu?

cik azLyzah⊙.☉ Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Alhamdulillah..dah settle ek dear.Baru nak tolong..heheheh^^

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@cik azLyzah⊙.☉ Yer, da..lain kali sy mintak tolong lg lau de masalah..

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@kak siti siti tnya, tapi nur xdapat selesaikan masalah siti...

eita Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

benda2 macam ni blur sikit...

tapi setengah orang cakap pakai komen reply ni lambat loading...kadang tu tak masuk terus komen...

dulu guna jugak...
dah banyak yg komen xleh masuk...buang lah balik..
huhuh

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@eitayker, habis tu macam mane kita nak reply komen gan cara mudah? & camna pengomen tahu yg kita dah reply komen nya?

PotiaCasaDelarossa Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik Siti Tahniah pada awk sbb berjaya.. kita kenal lambat klu tak... dah saya tolong dah...

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@PotiaCasaDelarossayker, lain kali plak tolong sy, msh bnyk kne baiki nih...

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.