Blog Cik Siti

Romantiknya Sayang

Surat Cinta Dari Dia....

''Duhai Sayangku....Tahukah engkau...
Kata-kata yang paling simple adalah I...
Kata-kata yang paling indah adalah LOVE...
Dan orang yang abang sayang adalah YOU....
I LOVE YOU sayang...''

cewwaaahh!! romantiknya...alahai, sudah mencecah 4 bulan lebih kami ''married''..masih lagi romantik...best bila kadang2 kuar dating dengan suami ni...hehehe..maklumlah, anak tak da lagi (belum ada rezeki)..suami ku adalah kawan ku, dialah kekasihku, dialah temanku dan dia juga lah imam kepada solatku...
hehehehe, bermadah plak cik siti kali ni..kih3...saja2 jer...

sambungan surat cinta tadi.....

eheemmm...
''Buat malam, bintanglah yang special baginya...
Buat bunga, kumbanglah yang special baginya...
But! Buat abang, cuma sayanglah yang paling special''

Kata2 indah dari suami pastinya sangat dinanti-nantikan oleh si isteri kan??. 

Mungkin tidak diluahkan oleh si isteri namun apa salahnya andai si suami sekali sekala memberikan si isteri kata-kata pujian atau kata-kata romantik untuk mengurangkan lelah si isteri..betul tak?? Romantik disini adalah tidak hanya dengan memberi hadiah2 yang mahal atau murah, atau melakukan perkara2 yang boleh mencuit hati isteri, tetapi romantik dari dari segi pertuturannya dengan si isteri...

Hehehehe...have fun...with life....



7 Sedang Bercerita:

Noor Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

sweetnye..!!

cik stella Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

so sweeett . :*

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

memang sweet sgt...lgi tmbah love kt dia...huhuhuhuhu..:P

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

sangat sweet..!
kekalkan kemanisan ini walaupun sudah 40tahun kawin okeyh.. :)

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik NurInsyaallah...dengan izin-Nya..

eita Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

romantik nyer...
:)

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@eitaof course la, bahagia rase hati tau, lau boleh stiap mase nk romantik...

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.