Blog Cik Siti

Busines: Jom Sama-sama Buat Duit Dengan Share Iklan

Assalamualaikum...

Semua orang dah tahu kan apa itu Says.com? Says ini memang popular dikalangan blogger dan sebelum ni pun Cik Siti pernah kongsi dengan anda kan tentang says serta bukti2 pembayaran says kan?...so sekarang ni says dah ''upgrade'' website nyer, so...kat sini Cik Siti sekali lagi nak ''upgrade'' juga lah cerita macam mana boleh buat duit dengan says ni, lau yang dah tahu ''keep on it'' ok...lau yang tak tahu lagi...leh mencuba, tak rugi...malah untung lagi adela, Cik Siti pun dah dapat hasil dari says.com....dah lima kali jugak la Cik Siti ''cash out''....nanti Cik Siti bg bukti payment lagi ok...

1 - Apa itu Says.com?

Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang anda boleh buat dengan hanya mengiklankan iklan2 says di wall Facebook ataupun Twitter atau dengan mane-mane cara yang anda mampu buat, asalkan tidak melanggar syarat2 yang di tetapkan oleh says.com. Kalau ada blog boleh share juga di blog anda. Mana-mana pilihan yang mudah dan boleh pilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi daripada iklan2 yang masih ada.
office diorang

2 - Macam-mana Nak Register Says.com?

Senang jer cara nak join says.com ni...ni Cik Siti bagi step yang mudah yer..(tengok gambar)..ikut betul-betul yer...memang cepat dan mudah...
  • kawan-kawan masuk ke website ni terus ==> klik sini 
register
isi form
  • bila dah siap semua tu, says.com akan hantar link ke emel anda untuk pengesahan, klik link tu...dan log in guna username/emel anda & password yang anda masukkan semasa register tadi...

Noted: sekiranya says anda berstatus ''unverified'', anda tidak dapat menjana duit lagi (skema ayat) huhuhuhuhu....

3 - Macam-mana Nak Share? Bagaimana Boleh Dapat Earning?


Ok, nak share macam yang Cik Siti cakap awal-awal tadi kan...share guna ape-ape cara sekalipun.. cara dia senang jer..ikut step2 (tengok gambar) kat bawah ni...
specials
broadcast
share it!!
Noted: share iklan-iklan yang ada (yang masih belum ''completed'' la erk...) lau share yang dah complete, earning anda tak kan naik laa...

4 - Macam-mana Nak Dapat Duit/ Payment?

Kalau sesiapa klik iklan2 anda, dapat lah RM0.20 per link, kadang2 iklan says pun ada smpai RM0.40. Kira okla selama ini pun kita memang suka sangat share macam-macam kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok iklan. Kalau kawan-kawan join says melalui referral yang kwn2 promote, kwn2 akan dibayar rm5. cuba anda check dkt ''dashboard''...untuk tengok current earning anda..
earning
Then, bila cukup RM50, baru akan adela la ''cash out available'', bila kwn2 klik kt cash out, says akan mintak la account bank kwn2..bila anda klik cash out, ade 3 step tau baru duit akn msuk lam acount bank kita...1-pending 2- verify 3- completed....
cash out
Anda akan dapat emel & ''payment advice'' dulu, macam Cik Siti dapat ni...ni sikit je dapat, sbb teruja nak cash out kan...hehhehehe..lau kumpul bnyak2 lagi best...
1st
2nd
3rd
5 - Tips Iklan & Yang Anda Perlu Tahu

Untuk tidak di ''suspended'' or get banned account says dari pihak says.com, sila baca peraturan yang telah di tetapkan... remember ya (1 IP 1 acount only)...Then, bila anda share dekat mne2 wall, sila jangan share multiple link ok...just shre 1 link on 1 komen wall...

Dan sekiranya anda nak join contest yang says.com anjurkan sila ke blog says.com...memang best jugak join contest diorang, saya penah jadi winner, dapat USD25..(huk3).. Guna la cara-cara seperti di bawah utk dapat lebih banyak earning...
  • Facebook (share dekat kwn2 yg ''on'' chat) = (jgn paksa diorang klik tau)
  • Fan Page
  • Twitter
  • Yahoo Msngger
  • Gmail 
  • Hotmail
  • Tagged (memang Cik Siti cepat naik earning guna ni)= cubalah
  • Blog (jangan la tinggalkan link says dekat shout, kecian tau) = (lebih baik buat banner)


APA LAGI !! JOM SAMA-SAMA BUAT DUIT SAMBIL ISI MASA LAPANG KITA !!

7 Sedang Bercerita:

cik azLyzah⊙.☉ Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

saye rase lah kan..says ne laju je naik earning dri nuffnang.rugi tak reg says ne..hukkkhukkhukkk

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@cik azLyzah xyah rase la, memang laju je naik earnng nyer, tmbah2 skrang ni tgh bnyk iklan...lau yg dlu ade 2 3 iklan jer, skang ni smpai 9-10 iklan...tu yg best tuh...dah ribu2 gak makan hasil gn bisnes nih....

Azza Afdzal Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

cepat2 daftar sapa yg belum daftar huhu

fieda Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

betul2..tak rugi pun join says ni..

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

beres2..nanti kalau nak cashout akan merujuk ke sini lagi... :)

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

ya semua..semoga berjaya semua..huk3...ape2 yg x fham kat sini leh jer PM FB sy..:P

dEdEQ dE wIshEs Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

KAK CT .. DEQ BRU JE DAFTAR SAYS N CHURP2 .. HEHEHE .. TP YG FB PUNYER JE .. BLOG XRETI NK LETAK LINK .. AHAK ..

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.