Blog Cik Siti

GIVEAWAY: Cik Siti Nak Belanja Ni.. Sape Nak?

Assalamualaikum...

TAMAT SUDAH...

Hai kawan-kawan... hope anda sihat ler ya....saje2 jer ni...ubat ilang bosan ney....

Cik Siti tak da idea nak tulis entri baru ni, sambil duk tulis cerita yang belum siap2 lagi, ingat nak bagi hadiah la.. ada sesape nak tak? cer angkat tangan.....

Nak tak?? Nak tak? huh...Lau nak cakap ''Cik Siti, Saya Nakk!!''...
Cepat3!! Cik Siti nak belanja makan ni....
Lau ada ramai yang komen, dapat belanja makan betul tau, Cik Siti tak tipu tau...(tipu dosa tau)..Jom Mengomen...hik3....cer tengok sidebar sebelah, pengomen terbanyak tu...sapa yang paling banyak komen Cik Siti belanja...betul tau, tak termasuk (kak siti, tentang kita ajer & siti situ sana sini la yer).. Sebenarnya Cik Siti nak belanja cam gambar kat bawah ni.....cer tengok...suka tak?? suka tak?? cepat komen, paling bnyak komen cik siti belanja...cepat3... Hari isnin 7/10/12 Cik Siti sent ''kupon'' or ''gift certificate'' utk di ''belanja'' kan mcm gambar kat bawah ni...
Nak tak?

THE WINNER IS CIK NUR





29 Sedang Bercerita:

Nurul Aini Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Nak nak nak...dah angkat kaki sekali dah ni..hehe.

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Nurul Ainiok,sape lg nak ni? xkan bru aini jew....cepat3....

Masz Sidek Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

betul ke ni??? nak jugak... hehehe

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Masz Sidek betolla, tak tipu...yang paling bnyak komen, die dapt...

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

nak jugakkk..!
Hekekekekekeke.. :)

Dda Ly Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

nak jugakkkk.. hehe rezeki mana boleh tolak?? :P

jom jenguk dress kat on9 shop saya...
~SALE!!~
keep in touch ye..♥♥♥

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik Nurlau nak stay jadi top pengomen, hari isnin cik siti post hadiah tu....

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Dda Lyok3...lau nak cepat3....

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@kak siti ehh..nak post mcD ke..? acaner tu..?
hurmm..jadi tnda tanya juga ni..hihihi

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik Nurala nur ni...cik siti nak bg kupon la...

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@kak siti ooo..kupon..ingatkan terus hantar mcd keumah.. boleh terus NGAP..hihihiih

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik Nurala, cik siti x wat macd delivery services laa...huk3..

CintaZulaikha Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

serupalah pulak nama kita..nice GA..hih

Zyra1121 Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

arghh.. ruginya.. saya tngh diet niehh.. hahaha

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@CintaZulaikhatang mana yang serupa nya? huk3...

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Zyra1121ala, bkn sllu pn mam macd ni, lau mkn skli x gemok nya...

eita Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

nak jugak...

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@eitajom laa...awk dah ade lam senarai tuh...~~peacee~~

eita Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

ni nak kena cakap....
"cik siti , saya nak!!"..

or kena buat entry ni?...
kihkihkih...
leh lah makan free....
diet tolak tepi dulu..

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@kak siti hihihi..ingatkan delevery tadi..hihihihi... :)

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@eitaala...xyah wat la...lau rajin pn xpe, ni cik siti saje2 nak bg jew, nak carik kawan...

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik Nurehehhehe..:P

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Singgah santai di hujung minggu... :)
ade org x ni...?

izan mama mia Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

sah-sah cik nur yg dapat sbb dia d top dalam senarai...ehe...ini siti dalam fb tu ker...nampak gambar cam selalu tgk kat fb...

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@izan mama miaala, x semestinya jugak, bnyk lgi entri lain x komen tuh...boleh jer kejar, huhuhu....

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@Cik Nurada je cik nur, cuma line tenet kt umah x sama gn kt ofis, cni slow sgt, mlas nk on9 laa....hehehehe...

cweet pinky Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

bab2 makan nih berkenan lak rase , hehehe !!

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

@cweet pinkyjom la...cik ct nk belanja nih..:P

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

TQ support GA yg x seberapa nih, pe2 pun pemenang sudah d ketahui...have a nice day...

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.