Blog Cik Siti

SEGMEN : REVIEW BLOG BY AIN

Assalamualaikum...

Nak tak blog korang di reviewkan? jom join segmen ni lak....

Klik Banner Untuk Join
Enjoyy....

5 Sedang Bercerita:

Ain Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Hai,..Ini dia senarai peserta =) saye x boleh review blog 2 minggu sebab saye ade exam, harap awak faham, lepas habis exam, saye review semua blog okay ?=)

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-review-blog-by-ain.html

Rochelle Liong Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Singgah dari segmen yang sama ^_^ Follow sini ^^
> http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-review-blog-by-ain.html

Sila buang verification code anda yer ^^

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Ain: Ok, neway.. Tq

kak siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Rochelle Liong: dah tick no dah, tp kadang2 ade jugak word tu...maaf yer, still upgrade nih...

Aimi Syahirah Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.