Blog Cik Siti

Kenangan Lawatan Ke Padang, INDONESIA

Assalamualaikum..

Teringat pulak kenangan masa lawatan ke Padang, Indonesia yang di taja sepenuhya oleh pihak Universiti...best sgt...
memang cantik
Danau Maningjau (pandagan dari atas bukit)

with my grup
teringin lak nak pergi lagi...
winduuu laa....

aku kaya3! hehehhehe (ribu riban, kaya tuh)
ikan pun boleh terbang

nasik ayam best (mkn skli gn tulang2) teringin!
bas mati dekat selekoh tajam (seram)

with http://ulatulatku.blogspot.com/ at bukit tinggi.
cantik kan rumah ni...
Rumah Kelahiran Buya hamka

7 Sedang Bercerita:

Tihara Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

cantiknya views kat sini..akak pun teringin nak gi sini..btw dah boleh komen, akak kena klik kat tajuk baru boleh masuk

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Tihara: yer kak, best sgt pergi...jrang tau dpt pergi cmni...lau nk pergi sndri x mmpu gak, ni pun di taja...tu yg best tuh...:P

fieda Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

seronoknyer awak dh sampai sini..

Cik Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

fieda: nanti awk akn smpai gak....:)

krole Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

wuahhh msti best...krole ni tak tahu g dapat p bila~

Amsyahril Syahril Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Assalamualaikum Tuan/Puan.

Izinkanlah kami untuk memperkenalkan diri pada Tuan/Puan

KITA HOLIDAYS Travel & Tour Indonesia
Tour operator & Travel Agency

Kami memberikan pengkhidmatan dengan sepenuh hati di daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia seperti : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

Motto kami adalah : Kesenangan dan kegembiraan tamu adalah kebahagiaan kami.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

aziman omar Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Bukittinggi Indonesia terkenal dengan kain sulam dan telekung nya yang sangat cantik dan menawan.Dapatkan corak kain sulaman terkini dengan harga yang TERsangatttt murah disana.Jangan lepaskan peluang shopping sakan di Bukittinggi Indonesia.
Dengan harga yang sangat berbaloi dan design terkini!!! Kami boleh bawa anda ke tempat kain sulaman yang menarik dan murah!!! Hubungi kami dan jom shopping di Bukittinggi bersama kami.
Kami sedia menawarkan khidmat tempahan hotel,pengangkutan,supir dan ground pakej.
Call/sms/whatsapp:0126665436 (Aziman) Lawati Blog kami:
http://freelancetour.blogspot.com/

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.