Blog Cik Siti

Contest: 8th GiveAway (GA)

Saya masuk lagi  giveaway  dari UmiYumi pulak...

Kalau join GA  NI  lagi pandai anda memasak...huhuhu

Nak tau kenapa??

Dapat kuali/ wok Tefal bersaiz 28 cm, macam gambar kat bawah ni....


Nak join tak? tengok syarat 8th giveaway ni....


Syarat yang saya copy & paste dari UmiYumi ni:

1) Penyertaaan dibuka kepada semua pembaca. 


2) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini. Bagi pembaca yang tidak mempunyai blog anda masih perlu meninggalkan email address di ruangan komen.

3) Bagi pembaca yang ada blog, sila buat post/entry di blog anda tentang GA ini dan sertakan link ke Give Away ini.Link ke GA ini adalah : 
http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/09/8th-giveaway-ga.html

4) Untuk memberi peluang sebaik2nya kepada pembaca yang mempunyai blog dan yang tidak mempunyai blog, pembaca dengan blog dan yang membuat post & link akan mendapat 2entries utk undian. Pembaca tanpa blog akan mendapat 1  entry.

4) Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 25 September 2012. Pemenang akan diumumkan pada
 26 September 2012. 

5) Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.


SEMOGA BERJAYA...




5 Sedang Bercerita:

Mia Liana Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

mia pun join GA ni juga... good luck ya!

p/s: mia dah follow sini.. salam kenal ya. terima kasih sudi singgah blog mia..

Tentang Kita Ajer Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Mia Liana: Gud luck awk jugak yer, salam kenal.....

fieda Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

good luck siti..kalau menang kuali tu best kan..

Tentang Kita Ajer Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

fieda: thanks...best la jugak...hehehhehe

Nasuha Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

untungny ..blh guna masak hari2..

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.