Blog Cik Siti

Busines: Pay To Click (Neobux) & Bukti Pembayaran

Ni tentang Neobux plak..

NeoBux mula diperkenalkan pada 25hb Mac 2008 dalam satu fasa pra pendaftaran. Pembukaan rasmi segera sebulan selepas itu, iaitu pada 30hb April 2008.

Saya baru jugak join neobux ni.. terbukti neobux bukan PTC Scam.
Cara-cara nak wat dia adalah: 
  • klik REGISTER , register (mmg free jer)
  • isi form 
  • confirm emel & log in
  • bila dah log in, klik kat ''view advertisements''
  • pastu klik kotak & klik red dot tau
  • & dia akn open new window, kita tnggu jer advertisement load smpai habis
  • pastu klik ''close'' & ulang cam mula2 tadi...
p/s: Lau nak tambah lagi earning kita wat la offers. & ajak kawan2 join sama

Nak Lihat Bukti Pembayaran die tak??


SEMOGA BERJAYA KAWAN-KAWAN...:)

4 Sedang Bercerita:

Cik Nur Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

seronoknyaaa... boleh menjana pendapatan smpingan.. :)

Tentang Kita Ajer Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

yerla...sambilan pun jadila....ni pun saya wat time takda kerja kat ofis jer...leh jd side income...sekarang neobux sy dah 2x cash out...baru join gak....

9n0L4 Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

akak ni mmg otak bisnes. ;)

Puan Siti Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Biase2 je..:P tp dulu belaja degree bisnes laa..:P

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.