Blog Cik Siti

“Ephyra Idaman Saya”

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera Dari Cik Siti ✿

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih tidak terhingga kepada admin Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka kerana menganjurkan contest yang ''owesome'' ini... 

Nak tahu berapakah nilai hadiah yang di tawarkan? 

Dengan hadiahnya bernilai hampir RM2,000 ++... 
Wow !! Teruja tak? 

Saya amat-amat teruja dan terus bersemangat untuk menyertai contest ini, dan sepantas kilat membuat entri tentang EPHYRA ... 

Jom baca selanjutnya.....

Klik Banner Untuk Menyertai

Tengok gambar dah boleh jelaskan tak apakah itu Epyhra? Pernah dengar tak? If tak pernah dengar mari saya ceritakn secara ringkas untuk anda semua fahami dan kenalinya... Anda pasti tidak akan menyesal...

Actually, Epyhra ni lebih dikaitkan dengan produk untuk kecantikan dan kejelitaan dalaman dan luaran anda..

Kecantikan adalah lebih dari apa yang terlihat pada luaran sahaja.. Kejelitaan dan keanggunan anda bermula dari kesihatan dan keseimbangan dalaman.
Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato)yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.
Produk Ephyra adalah  minuman berkhasiat yang dihasilkan daripada gabungan mantap dari rumusan terunggul alam semula jadi di seluruh dunia, yang mampu merawat, mampu memperbaharui dan seterusnya mampu menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran seseorang apabila mengamalkannya. Percayalah !!...

Nak tahu lagi apa Kelebihannya ?? Tengok gambar kat bawah ni, banyak betul kebaikan & kelebihannya... Buat anda lagi teringin memilikinya kan ?? ....


Nak tengok bukti keberkesanannya tak? Hanya gambar di bawah mampu menceritakan segalanya..

3 minggu dah nampak kesan tuu...

5 sachets dah nampak perubahan tuu...

6 hari mencuba badan lebih bertenaga !!


Kawan-kawan jangan risau, produk ini dijamin halal & telah disahkan selamat untuk di minum demi kesihatan kita bersama.

Ephyra bertindak dari segala aspek, ala-ala macam krim muka 3 dalam satu. Buktinya sudah ada di atas. Lihat testimoni yang berjaya kini bertambah sihat, bertenaga dan paling penting paras kolestrol dah turun tau. 
Kualiti Kehidupan Terjamin , Kesihatan Seisi Keluarga !!

Ephyra selamat untuk diminum oleh segenap lapisan umur tidak kira lelaki dan perempuan.
Dan juga ia tiada halangan untuk ibu yang sedang menyusukan anak juga...

Sebab itulah ''Ephyra Idaman Saya''  !! Apa yang penting pilihan kini berada di tangan anda...

Sumber Rujukan
*************

http://kenaliephyra.blogspot.com/  
https://www.facebook.com/oceanlife2u
http://www.benashaari.com/2013/06/kelebihan-ephyra.html

” Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com


TERIMA KASIH ADMIN, SAYA ANTARA 7 PEMENANG SAGUHATI !!

3 Sedang Bercerita:

IzZa HaDi Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

eli Ephyra dan dapatkan dengan HARGA MENARIK dan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml (worth RM25)!!!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Khairul Zamri Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

Good luck untuk contest ini ye :)

Eyriqazz Best Blogger TipsReply itBest Blogger Templates said...

tahniah, anda antara 7 pemenang saguhati http://www.eyriqazz.com/2013/11/senarai-pemenang-contest-ephyra-idaman-saya.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.